2021-04-24 12:49:29• hírek • Bede Emőke

A megye számos pontján fognak radarozni a hétvégén

Annak érdekében, hogy az ortodox húsvétot megelőző hétvége idején is biztosítsák a közrendet és a járványügyi szabályok betartását, a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség csapatai e hétvégén a szokottnál nagyobb  számban lesznek jelen szerte a megyében – tájékoztatta híroldalunkat szombat délelőtt a hatóság.

Közleményük szerint több mint 150 rendőr lesz szolgálatban, kik egyénileg, illetve a csendőrökkel és más intézményekkel közösen fogják majd ügyelni a rendet. A koronavírus-járvány megfékezése érdekében bevezetett óvintézkedések betartását a csendőrökkel, határőrökkel, tűzoltókkal és az állategészségügyi igazgatóság munkatásaival ellenőrzik, az akciók célkeresztjében pedig elsődlegesen a bevásárlóközpontok, a piacok, tömegközlekedési eszközök és teraszok állnak majd.


Nem maradnak ugyanakkor az irodában a közlekedési rendőrök sem, akik a megye legforgalmasabb és leginkább balesetveszélyes zónáiban fogják figyelni az autósokat. A tájékoztatás szerint a közúti ellenőrzéseken maximálisan kihasználják majd a rendelkezésükre álló „haderőt”, azaz a radarokat, így számos szakaszon sebességmérésre is számítani lehet.


Vezessenek óvatosan!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: